Forum Polska REFLEKSJE

Polska REFLEKSJE

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

#1 2005-10-18 11:35:07

Feniks
Moderator
Serwis

Autentyczne!

Kiedy Neil Armstrong jako pierwszy stanal na Ksiezycu, nie tylko wypowiedzial swoje slynne zdanie: "Jeden maly krok dla czlowieka, jeden gigantyczny skok dla ludzkosci", lecz dodal kilka zwyczajnych uwag, którymi czasami wymienial sie z innymi astronautami i Kontrolą Lotów. Tuz przed wejsciem z powrotem do ladownika, powiedzial wyjatkowo enigmatyczne zdanie: "Powodzenia Panie Gorsky". Wielu ludzi w NASA sadzilo, ze byla to zwyczajna uwaga dotyczaca jakiegos sowieckiego kosmonauty, z którym Armstrong rywalizowal. Jednak po sprawdzeniu, okazalo sie, ze nie ma zadnego Gorsky'ego ani w programie kosmicznym Rosji, ani Stanów Zjednoczonych. Przez lata wielu ludzi pytalo Armstrong, co znaczylo owe tajemnicze zdanie, ale on się tylko usmiechal. Dopiero pare lat temu (5 czerwca 1995 roku w Tame Aby na Florydzie) Neil odpowiadal na pytania po wygloszeniu swej przemowy. Wtedy wlasnie pewien reporter odgrzebal to dwudziestoszescioletnie pytanie i zadal je. Tym razem Armstrong wreszcie odpowiedzial. Zaznaczyl, że Pan Gorsky umarł i dlatego czuje, że moze odpowiedziec na to pytanie.
Otóz:
Kiedy byl maly, gral ze swym przyjacielem w baseball na podwórku. Jego przyjaciel uderzyl pilke, która wyladowala przed oknem do sypialni sasiadów Panstwa Gorsky. Kiedy Neil schylil sie, by podniesc pilke, uslyszal Pania Gorsky krzyczaca na Pana Gorsky'ego:
- Seks oralny! Chcesz seksu oralnego?!? Bedziesz mial seks oralny, gdy dzieciak sasiadów bedzie chodzil po Ksiezycu!

#2 2005-10-18 12:43:21

FideL
Rycerz z Lotaryngii
Od: Kraków

Re: Autentyczne!

Buahahaha! Fajne, nie słyszałem o tym. Cóż, nie wiedziała kobiecina co dobre. tongue

Życie jest jak wielki, żelazny most. Dlaczego? Nie wiem.

#3 2005-10-18 14:58:02

Neko
Moderator
Od: Gliwice

Re: Autentyczne!

FideL,Oct 18 2005, 11:42 AM napisał:

Buahahaha! Fajne, nie słyszałem o tym. Cóż, nie wiedziała kobiecina co dobre. tongue
[right][snapback]23003[/snapback][/right]

SODOMIA I GOMORIA! smile

pozdrawiam
Neko

Stopka forum